Udlev din drøm og start din virksomhed i dag

Udlev din drøm og start din virksomhed i dag
Like og følg os!
Pin Share

Det kan kræve et større mod at springe ud som iværksætter og søsætte sine iværksætterdrømme til virkelighed. Det kan være svært at komme godt fra start med at stifte en virksomhed, hvis ikke du har prøvet det før. Der findes nemlig flere begynderfælder, som du skal forholde dig til og sørge for, at navigere udenom. Hvis du er helt grøn på at drive en virksomhed, så læs med her og få inspiration til at komme godt i gang.

Brug dit netværk

Der kan findes flere ting, som du skal tage stilling til forinden du kan åbne en virksomhed op. Derfor kan det være en god idé at få lavet en strukturelt plan over din tid og hvilke kompetencer, som du skal have hjælp til. Med en plan over dine uger, kan du nemmere se om du overholder alle de ting, som står på din to-do liste. Når en ny virksomhed skal startes op findes der en bred vifte af ting, som du måske skal have hjælp til. Her er det vigtigt, at du får brugt dit nuværende netværk godt og lave opslag på sociale medier, hvis du har brug for nogle bestemte kompetencer til at komme godt fra start. I nogle tilfælde kan det være en fordel at få fat på en mentor, som kan rådgive dig og se din virksomhed ud fra et nyt perspektiv. Hvis ikke du er interesseret i en mentor, så kan du også bruge dit netværk og spare med familie og venner i forhold til dine ideer.

Få udvidet dine kompetencer

Det er de færreste som kan have viden inden for alle arbejdsfelter, som det er påkrævet at have viden om, når en virksomhed skal opstartes. Spar dig selv for kræfter og en masse tid på områder, som du på forhånd ved, at du får svært ved at klare. Her kan det være en fordel at få professionel hjælp af fagpersoner til de juridiske og mere tunge ting, så du ikke laver fejl, der både kan koste dig tid og penge. Det kan også være smart at få indskrænket dine spidskompetencer og overveje om der fagområder, som du ønsker at forbedre. Det kan være du overvejer at få forbedret dit kendskab og videns felt i forhold til nogle områder inden din virksomhed går i luften. Det kan være en fordel at være god til at vide, hvordan du driver en virksomhed og få en mere businessminded tankegang. Det gælder ikke kun i forhold til at drive din virksomhed, men også i forhold til at sælge din idé til andre. Det kan blandt andet gælde fremtidige investorer, som skal lokkes til at give dig kapitel til at drive din virksomhed. Hos business.dtu.dk kan du få lærerig viden og udvikle dine kompetencer med dygtige fagfolk. Det kan være en hjælpende hånd til at komme godt fra start i din virksomhed.

Kom ind på flere markeder fra start

Det kan være du drømmer om at indtræde på et nyt marked uden for de danske grænser. Hvis du overvejer det scenarie, så kan du enten hyre en medarbejder, som har kendskab til markedet eller selv stå for at tage kontakten. Alt efter hvilket markedet du ønsker at indtræde på, så kan du overveje at tage et sprogkursus hos iblsprog.dk og få styrket dit sprog på de områder, som er nødvendig i forhold til et nyt marked. Med mere end 25 års erfaring, kan du få undervisning, som kan give dig gode resultater og sørge for, at du kan klare din virksomheds daglige drift. Med bedre sprog fagligheder kan du nemmere få godt kontakt med din leverandør, kollegaer, kunder eller samarbejdspartner og sørge for gode internationale aktiviteter fra start.