Presset på dine skuldre som iværksætter – skab struktur og overblik

Presset på dine skuldre som iværksætter – skab struktur og overblik
Like og følg os!
Pin Share

Sponsoreret indhold

Mange iværksættere vil gerne klare ærterne selv. Det er god ikke altid løsningen for alle, da man har brug for kontakt til folk, som kan hjælpe en i mål med sit projekt. Nogen der kan være der som opbagning og nogen der kan hjælpe med alt det praktisk og erfaringen.

Sørg for en ensartet struktur

Ved at have en ensartet struktur, der gennemløber hele virksomheden, er det nemmere at holde styr på de forskellige processer. Kontrakt eventuelt en konsulent, som har erfaring med at implementere SharePoint og tillægsløsninger i store og små virksomheder. Det er vigtigt at man har en god løsning, der effektiviserer virksomhedens kommunikation, vidensdeling og samarbejde mellem medarbejderene.

Det er et vigtigt og godt grundlag for virksomheden, som er en teknisk fremtidssikret løsning. Peoplenet er en konsulentvirksomhed, der arbejder med de nyeste teknologier, som følger Microsofts egen udvikling og derfor ikke forældes. Det er en super brugervenlig løsning, der er simpel at arbejde i for redaktører. 365Connect er virksomhedens digitale arbejdsplads – en intelligent kommunikationsløsning, som er med til at sikre, at personlig produktivitet, samarbejde i teams og virksomhedens interne kommunikation styrkes betydeligt.

Accepter presset på dine skuldre

Alle fortæller dig, at du er stresset, men hvad skal du svare? For selvfølgelig er du det, når du står med det alene og det hele afhænger af dig. Problemet er, at de færreste mennesker har værktøjerne til at overvinde stress, angst, depression.. som i nogle tilfælde følger med det at skulle stable en ny virksomhed på benene.

Der er heldigvis kommet et langt større fokus på behandling af stress. Det er først og fremmest vigtigt at turde spørge om hjælp og ikke skamme sig over det, for de fleste har sikkert mere forståelse for din situation, end du tror. Mind CPH er en af de psykologfirmaer, der udelukkende praktiserer metakognitiv terapi, hvilket er en metode, hvor man ikke skal gå ned på sit arbejdsniveau og engagement i hverdagen, som en vigtig del af behandlingen.

Som iværksætter har man som oftest en krævende hverdag, som du trives i, men begynder at presse dig. Det kan være din krop siger fra, du får ikke nok søvn, dit humør og handlekraft er svingende. De tilbyder både gruppekurser og individuelle kurser. Begge behandlingsformer er effektive uanset om der er tale om arbejdsstress eler anden form for stress.

Yderligere kan man modsat kaste sig ud i et forløb med personlig udvikling eller et erhvervsforløb, som tilbyder en behandling der forebygger stress, lederudvikling og øget performance.

Økonomisk støtte er vigtigt

Det er selvfølgeligt lidt en selvfølge, at penge er en nødvendighed i enhver opstartsvirksomhed. Inden man kaster sig ud i projektet, er det en god ide at kigge på, om der overhoved er potientiale og grundlag for virksomheden.

Hvor mange penge man har brug for kan variere og det er derfor vigtigt, at man lægger en så udarbejdet plan som muligt på forhånd. Måske er det en god idé, at få andre større virksomheder til at støtte økonomisk op omkring projektet, for at det kan lade sig gøre, altså benytte sig af andres kompetencer og erfaring. Man skal som iværksætter finde ud af, hvilken finansiering der passer bedst til dit firma og man kan herefter forfølge jagten på pengene.