Løs jeres arbejde med HR effektivt med den rigtige HR-løsning

Løs jeres arbejde med HR effektivt med den rigtige HR-løsning
Like og følg os!
Pin Share

Sponsoreret

At en virksomhed fungerer effektivt, begynder i HR-afdelingen. For en velfungerende HR-afdeling skaber tryghed for medarbejderne. HR-afdelingen varetager en bred vifte af funktioner, lige fra rekruttering og ansættelse til uddannelse og medarbejderudvikling.

I det følgende besvarer vi en række spørgsmål, der handler om HR.

Hvad er HR?

HR står for Human Resources. Tidligere var HR-afdelingen omtalt som personale- eller organisationsafdelingen.

HR-afdelingen arbejder tæt sammen med andre afdelinger i en organisation for at sikre, at organisationen som helhed når sine mål. Afdelingen arbejder også på at tiltrække og fastholde de bedste talenter, hvilket er afgørende for enhver organisations succes.

Hvorfor har man en HR-afdeling?

En HR-afdeling hjælper en virksomhed med at administrere sit vigtigste aktiv – sine medarbejdere.

En veldrevet HR-afdeling er en vital del af en virksomheds succes, og yder støtte og vejledning til medarbejdere og ledere. HR kan hjælpe en virksomhed med at tiltrække og fastholde gode medarbejdere, løse tvister og skabe et positivt arbejdsmiljø.

Hvilke opgaver sidder HR-afdelingen med?

HR-afdelingen er ansvarlig for en bred vifte af opgaver – blandt andet rekruttering, ansættelse, uddannelse og medarbejderforhold. Sådan sikrer HR-afdelingen, at en organisation har de rigtige mennesker i de rigtige roller, og at de er i stand til at arbejde effektivt sammen.

En HR-afdeling kan også spille en rolle i strategisk planlægning og hjælpe en virksomhed med at identificere og udvikle sin menneskelige kapital.

Hvad skal en HR-løsning indeholde?

Lad os starte med at definere, hvad en HR-løsning er: Et program eller et system, som kan digitalisere en, flere eller alle HR-opgaver – altså en form for HR-værktøj. Løsningen kan administrere dine medarbejdere og styre HR processer. En HR-løsning skal indeholde det, som skaber mest værdi for jeres virksomhed, hvilket man eksempelvis kan undersøge hos 2people. Har I har brug for en specifik løsning til rekruttering, lønudbetaling eller overholdelse af persondatalovgivning? Eller en generel løsning, der kan hjælpe jer med alt?

Uanset jeres behov er det helt sikkert muligt at sætte et HR-værktøj sammen, som løser jeres behov.

Hvorfor skal man bruge en HR-løsning?

En HR-løsning kan hjælpe med at automatisere mange af de opgaver, der normalt ville blive manuelt udført af et HR-team. HR-løsninger kan holde styr på medarbejdernes feriedage, sygedage og arbejdstimer – eller du kan skabe en bedre onboarding-oplevelse for nye medarbejdere.

Det kan frigøre HR-medarbejdernes tid, så de kan fokusere på vigtigere opgaver.

Hvilken HR-løsning skal man vælge?

I Danmark bør I vælge et dansk udviklet HR-system. Og en sådan løsning er 2people.

2people er et dansk udviklet HR-system, der har gode fordele og er udviklet med henblik på at gøre det nemt for alle brancher at administrere deres HR-opgaver. Samtidig er det bygget med kendskab til danske arbejdsmarkedsregler, hvilket er en fordel for dig som kunde.

Løsningen er modulopbygget, så du kan nøjes med at investere i de dele af løsningen, som din virksomhed har brug for. Og det kan være en Online HR-løsning, hvilket forenkler administration og opdatering.

Hvad koster en HR-løsning?

Prisen for 2people’s HR-løsninger afhænger af, hvor mange funktionaliteter, du ønsker. Priserne starter fra 975 kr. pr. måned for GDPR-modulet alene, mens hele pakken koster fra 2.250 kr. pr. måned.