Et ansvarligt firma har også sine gevinster

Like og følg os!
Pin Share

Sponsoreret indhold.

Når du har en virksomhed og du skal opføre et byggeri, så er det vigtigt at medarbejderne de interne og dem som er hentet til ude fra, har gode arbejdsforhold, så det forebygger arbejdsskader hos medarbejderne og så der ikke sker ulykker på arbejdspladsen. Dertil er det vigtigt at have et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Det kan et rekrutteringsfirma hjælpe med udover at de kan rekruttere håndværkere som får arbejdet færdig til tiden samt til et lavere budget.

Det er også vigtigt, om du har en virksomhed eller du som privatperson har en klage over at skat har lavet en fejl. Så er det vigtigt at du får klaget over det af princip og økonomisk gevinst.

Find de bedste håndværkere til dit byggeri

Har brug for at få bygget nye kontorer eller en anden form for byggeri, så kan det være en idé, at sparer på udgifterne, da sådanne byggerier ikke altid bliver færdig til tiden. Det er sjældent, at håndværkerne bliver færdige til tiden, og så kommer til at koste mere end det som var planlagt til at starte med. Derfor kan det være en ide at bruge polske og andre østeuropæiske håndværkere, som kan være med til at løfte opgaven.

De østeuropæiske håndværkere har i forhold til, de danske håndværkere markant lavere sygefravær, som kan være med til at få byggeriet klar til tiden. Dertil er de yderst kompetente, de har en god evne til at levere et godt stykke arbejde, derfor har de fået et godt ry. Dertil er prisen på østeuropæisk arbejdskraft billigere. Da man ved at ansætte polske eller andre østeuropæiske håndværkere har færre udgifter. Udgifterne i forhold til lønudgifter falder med en 20-30 % i forhold til danske lønudgifter. Derfor kan dette godt betale sig i forhold til at ansætte danske håndværkere. Dog vil der selvfølgelig være en sprogbarriere i forhold til de østeuropæiske håndværkere, dog kan en del af dem engelsk, og ellers vil de være godt at investere i en tolk, som kan træde til, hvis der er noget, der skal afklares med de østeuropæiske håndværkere. Disse håndværkere vil kunne blive sat ind i byggeprocessen inden for de første 14 dage. Derfor kan man med fordel udskifte arbejdsstyrken på det nuværende byggeri. De østeuropæiske håndværkere kan ansættes via et rekrutteringsbureau. Her kan man ansætte udenlandsk arbejdskraft relativt nemt. Det giver en god besparelser og gør at byggeriet bliver bygget hurtigere end normalvis .Dog skal man være opmærksom på at man skal kommunikere på engelsk.

Få klaget over din skattesag

Hvis man løber én i en sag hvor skat ikke behandler en ordentligt, så er det vigtigt at man får klaget, så man får en økonomisk gevinst ud af det ved at få penge tilbage fra skat, dertil er det vigtigt at få klaget af rent princip over at skattesystemet skal være fair over for alle. Det man kan gøre, når man har en klagesag over for skat, er at man kan henvende sig til Alskat, som arbejder efter tre trin for kunden. Det vil sige, at man som kunde skal i første trin, kontakte Alskat, det kan man på deres hjemmeside, læs mere her. I trin 2 har du så et indledende møde med Alskat, hvor der bliver talt om og vurderet din sag og det bliver afgjort om du har en god sag. Trin 3 er så at sagen føres, hvor der i samråd med dig, bliver lagt en strategi for hvordan sagen skal håndteres og hvad der skal ske fremadrettet.

Tak for at du læste med. Jeg håber du er blevet inspireret til at klage over den skattesag som du er uenige med skat omkring og så kan du måske bruger østeuropæiske håndværkere til at få bygget dit byggeri.