Er man iværksætter hvis man bare har en webshop?

Er man iværksætter hvis man bare har en webshop?
Like og følg os!
Pin Share

Sponsoreret indhold.

Det har været et evigt emne til diskussion. Er man iværksætter hvis man har en webshop?

Det vil vi her hjælpe med at besvare. Vi vil forklare definitionen af en iværksætter og når du har læst denne artikel, så har du svaret på om en webshopejer er en iværksætter – også selvom han/hun er startet op derhjemme, og måske endda har en større webshop, som er drevet hjemmefra.

Definition på en iværksætter

En iværksætter er en som sætter noget i gang. Eller nærmere et foretagende, en virksomhed. Iværksættere kaldes også entreprenører eller selvstændige. Når man er iværksætter så handler det ikke om størrelsen på ens forretning. Mange nystartere eller iværksættere med helt små forretninger har det lidt mærkeligt ved, at kalde sig selv iværksætter, da de ikke føler de har gang i noget stort – endnu. Men så snart man er i gang med, at starte sin egen forretning op, så er man en iværksætter – uanset størrelse.

Du kan også læse en definition på en iværksætter på Wiki her.

Fordele og ulemper ved, at drive en webshop hjemmefra

I forlængelse af det med, at starte en virksomhed hjemmefra, så kan der være både fordele og ulemper. Den helt klare fordel er, at det er billigere, at sidde hjemme end på et kontor. En stor ulempe er, at man komme til at kæmpe motivationen. Det kan være svært, at hold fokus og undgå overspringshandlinger. Man kan også nemt blive forstyrret af opgave i hjemmet, som man ikke kan lade ligge og som kommer til at ligge i baghovedet hele tiden. Har man børn eller samboende, så kan det meget nemt blive tæt på umuligt at fokusere. En anden ting er manglen på input og sparring med andre enten erfarne iværksættere eller nystartere i sammen situation som en selv.

Eksempel på en iværksætter, som driver en webshop hjemmefra

Et eksempel på en iværksætter som arbejder hjemmefra er Martin, som har webshoppen Sitontop.dk. Sitontop.dk sælger oppustelige kajakker og oppustelige paddle boards – også kaldet iSUP. Martin har drevet shoppen hjemmefra siden 2016 og kajakkerne og paddle boards udsendes direkte fra et fjernlager på Sjælland.

Få fat på en webudvikler

Har du en drøm om, at din webshop skal blive til noget, så er du nødt til at få udviklet et ordenligt website. En webshop er din online butik, som skal give dine kunder en god købsoplevelse. For at kunne det, så skal du både have de rette funktioner og det rette design. Har du ikke allerede fundet en webudvikler, så kan du fx tage et kig på Bulldesign.dk