7 ting en iværksætter bør vide, hvis du vil have succes!

Like og følg os!
Pin Share

Sponsoreret indhold.

At starte en ny virksomhed i denne tid kan være hårdt, men det er ikke umuligt. Vi har skrevet de 7 bedste ting, du bør overveje og forberede ned, før du springer ud som iværksætter.

1. En god fornemmelse for timing

Vi mener dette på to måder:

1) Vælg det bedste øjeblik til at starte din virksomhed. Dette er altid en balancegang, der bestemmes af en lang række faktorer, herunder: op og nedture i din branche, den succes eller nedgang der påvirker dine konkurrenter, tilgængeligheden af ​​investeringer og dine egne personlige forhold (måske i skal være forældre snart? I så fald: Prøv ikke at starte et nyt firma lige i øjeblikket. Vil du have en baby om 3 år? Kom igang som iværksætter med det samme!)

Og 2) Få din forretningsplan udviklet og gennemført og tag de afgørende skridt der er nødvendige for hurtigt at få din virksomhed etableret og få den i luften. Vi siger ikke du/i skal haste noget igennem – på alle måder tager det den nødvendige tid til at udvikle din plan omhyggeligt – men mange startups fejler simpelthen fordi de udviklede deres produkt i en uendelighed, og aldrig kom igang med at være en virksomhed.

2. Bank udgifterne i bund!

En almindelig fejl, som nye virksomhedsejere gør, er at de tænker at så længe de kan få fat i en stor investor, så vil vedkommende hurtigt se ideen i projektet og vedkommende vil helt sikkert dække alle udgifterne i virksomhden. Dette er en forkert antagelse, det er dumt at tro det forholder sig sådan og nej – der er ikke andre måder at sige det på. Det er vanvittigt vigtigt at have et super detaljeret budget, før du bruger en eneste krone. Hvis du ikke er ekspert i budgetter eller forretningsplaner bør du få hjælp fra en, der er.

Der er grund til bekymring, hvis ikke udgifterne hænger sammen!

3. Selvdisciplin

Vi taler ikke kun om penge her, men for at være sikker på, at du kan udøve selvkontrol og holde fast i dit budget er det absolut et must at du har masser af selvdisciplin. På alle måder kræver det sel disciplin på alle områder at drive din egen virksomhed – især i starten. Vores tip: Bestem tidligt mål for hver dag / uge / måned, i stedet for bare at beslutte, hvornår du vil arbejde. Vi tlaer her om en work life balance, og det handler også om, ikke at lade din opstart af din virksomhed overtage dit liv. Samtidigt skal du være klar over, at en virksomhedsopstart kræver lidt mere arbejde end det arbejde der er nødvendig for at drive en etableret virksomhed. Bestem hvad der skal opnås hvornår og tvinge dig selv til at holde fast i dine benchmarks.

Åh, og hold dig til dit budget.

4. Udnyt dit netværk!

Hvis du kender bestemt nøglepersoner der kan drive din virksomhed eller ide videre, så er det fantastisk. Du skal huske at du er forpligtet til at udnytte dit eksisterende netværk bedst muligt, og du skal afsøge alle muligheder for at oprette forbindelse til ressourcestærke mennesker, der kan drive din iværksætterdrøm videre. Det er ganske enkelt en del af din jobbeskrivelse at netværke. Uanset hvad, er det er vigtigt for din virksomheds vitalitet at du evner at danne nye relationer og vedligeholde de eksisterende.

Møder er for iværksættere absolut vigtige!

5. Fleksibilitet

Hvis der er noget, der er konsekvent sandt om det at starte en virksomhed, er det det faktum, at det eneste der er sikkert er, at intet er sikkert og alt forandrer sig. Når du lægger meget tid, kræfter og tro i en forretningsplan, er det logisk, at du vil have problemer med at acceptere, at planen måske skal ændres eller endnu værre planen skal skrottes eller genopbygges helt fra begyndelsen. Desværre kan der på ethvert tidspunkt i opstartsprocessen – fra koncept til den faktiske etablering som en virksomhed i erhvervslivet – være øjeblikke hvor alt kan ændre sig. Nye faktorer opstår der gør at de må se din virksomhed på en helt ny måde. Konkurrenter dukker op, og tager markedsandele. En god iværksætter investerer mange timer og meget energi i en forretningsplan men at være gift med en bestemt metode eller forretningsplan det duer ikke. Du bør konstant være på udkig efter måder hvorpå du kan justere din virksomhed, dine tanker eller dit produkt på.

6. Penge

En slags en no-brainer, men penge er nædvendige i enhver opstartsvirksomhed. Hvor mange penge du har brug for, kan variere – måske er det så lidt som 10.000 kroner eller også har du brug for mange millioner kroner. Og der findes mange forskellige måder at få de penge på. Uanset om det er penge af egen lomme, investeringer fra frmmede investorer eller quicklån, så find ud af, hvilken finansiering der passer bedst til dit firma og forfølg derefter jagten på disse penge.

7. Gennemførelse

Selv de mest tankevækkende forretningsplaner, der er baseret på de mest innovative, visionære ideer, har absolut ingen værdi, hvis personen/personerne ved roret mangler udholdenhed, færdigheder eller viden til at bære visionen videre til success.

HUSK:

Det regner ikke med held og tilfældigheder i tilværelsen. Alt afhænger af personlig energi.